ett av Stockholms populäraste Cafe!

Om oss – Historia

Café String startades 1992 av Susanna Bark och Sofia Fredriksson. De hade länge spånat på idéen att öppna ett ställe där man kunde kombiner antikhandel med caféverksamhet. Namnet String kommer från Nisse Strinnings berömda ståltrådshylla,  den såkalladeStringhyllan.String har genom åren lyckats behålla charmen och atmosfären. En livfull miljö, stora panoramafönster, färgstark inredning och musik non-stop bidrar till den sköna stämningen String skapar. Alla möbler och inredning i vår färgstarka miljö till salu. Vi är inte heller främmande för byteshandel. Sitt på övervåningen och se ut eller på vår mysiga nedervåning.

Vi har ett stort menyutbud med varma och kalla mackor, enklare varmrätter samt fräscha sallader. Vi erbjuder té i många olika smaker som avnjuts i enorma koppar. Utsökt kaffé av olika sorter serveras hos oss, du kan även välja en hel termos för dig och ditt sällskap.

Frukostbuffén på helgerna är oerhört populär, vill du få plats på övervåningen så är det säkrast att vara här tidigt annars finns det ofta lediga platser på våran mysiga undervåning.

Ta gärna med dig din laptop och nyttja vårt trådlösa nätverk medan du fikar, för att surfa eller få jobbet gjort i en trevlig miljö.

Cafe String lades ner i början av 2017 pga dålig ekonomi.